AnaSayfa / Genel / Kahve falında surlara çıkmak

Kahve falında surlara çıkmak

Kahve falında surlara çıkmak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, istediği projeleri yapamayacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına delalet eder.

Kahve falında surlara çıkmak gördüyseniz:

  • Size ilham veren planlardan vazgeçmeyin, kimse sizin kadar vizyon veya bilgi sahibi olmayabilir.

Kahve falında surlara çıkmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sur kale görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında sur kapısı görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sur sesi duymak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Kahve falında suriye gitmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında sur sesini duymak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında kale suru görmek yardımının olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz araba surmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir