AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge yaptığını görmek

Kahve falında süpürge yaptığını görmek

Kahve falında süpürge yaptığını görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına yorulur.

Kahve falında süpürge yaptığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu bir gelişme kaydedeceksiniz.

Kahve falında süpürge atmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk süpürge görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında süpürge yapmak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cadı süpürgesi görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge sapı görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı süpürge görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, günaha gireceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrik süpürgesi almak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına yorulur.

Kahve falında süpürgeyle temizlik yapmak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir