AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge tohumu görmek

Kahve falında süpürge tohumu görmek

Kahve falında süpürge tohumu görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, dostlardan zarar görüleceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında süpürge tohumu gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var.

Kahve falında süpürge tohumu görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süpürge tohumu ekmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında süpürge kesmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye inanılır.

Kahve falında çöp süpürge görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı elektrik süpürgesi görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında eski süpürge görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süpürge görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tel süpürge görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir