AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot süpürgesi görmek

Kahve falında ot süpürgesi görmek

Kahve falında ot süpürgesi görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, ikinci bir şans vereceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ot süpürgesi gördüyseniz:

  • Olumlu tarafından görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında süpürge otu görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında ot süpürge görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ot süpürgesi görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Kahve falında süpürge otu toplamak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına inanılır.

Kahve falında süpürgeyle dövmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında süpürge sapı görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır süpürgesi görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına delalettir.

Kahve falında süpürgelik görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir