AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet kıyafeti giymek

Kahve falında sünnet kıyafeti giymek

Kahve falında sünnet kıyafeti giymek günlerinin güzelleşeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulur.

Kahve falında sünnet kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek yapmak istediğiniz işler için gerekli bağlantıları kurabilirsiniz.

Kahve falında sünnet kıyafeti giydiğini görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sünnet kıyafeti giymek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında sünnet kıyafeti görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulur.

Kahve falında sünnet kıyafeti almak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına işaret eder.

Kahve falında sünnet elbisesi giymek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin kıyafetini giymek sıhhat kazanacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski kıyafet giymek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir