Kahve falında sünnet kıyafeti almak

Kahve falında sünnet kıyafeti almak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sünnet kıyafeti almak gördüyseniz:

  • Yarışmalı ortamlar sizi cezbedecek.

Kahve falında sünnet kıyafeti giydiğini görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine inanılır.

Kahve falında sünnet kıyafeti giymek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet kıyafeti almak yüklü miktarda para kazanacağına, kısmetin açılacağına işarettir.

Kahve falında sünnet kıyafeti görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında sünnet merasimi görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalet eder.

Kahve falında sünnet daveti görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sünnetli erkek bebek doğurmak gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sünnet olacağını görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top