Kahve falında sünnet kıyafeti giydiğini görmek

Kahve falında sünnet kıyafeti giydiğini görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, çok pişmanlık duyacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sünnet kıyafeti giydiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda yardım almak üzeresiniz.

Kahve falında sünnet kıyafeti giymek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sünnet kıyafeti giydiğini görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine inanılır.

Kahve falında sünnet kıyafeti görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalettir.

Kahve falında sünnet kıyafeti almak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet elbisesi giymek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kıyafetini giydiğini görmek mal mülk edineceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında kadın kıyafetleri giymek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dar kıyafet giymek işinde aranan biri haline geleceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir