AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet düğününde bulunmak

Kahve falında sünnet düğününde bulunmak

Kahve falında sünnet düğününde bulunmak kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına alamet eder.

Kahve falında sünnet düğününde bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Kahve falında sünnet düğününde bulunmak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının düğününde bulunmak üzüleceğine ve ağlayacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğün evinde bulunmak ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine inanılır.

Kahve falında bir düğünde bulunmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde bulunduğunu görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün bulunmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde bulunmak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun sünnet düğünü görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir