AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun sünnet düğününü görmek

Kahve falında oğlunun sünnet düğününü görmek

Kahve falında oğlunun sünnet düğününü görmek verimin kaçacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun sünnet düğününü gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Kahve falında oğlunun sünnet düğününü görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalettir.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun sünnet düğünü görmek istediği arabaya bineceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sünnet düğünü görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet düğününde bulunmak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında sünnet düğünü yapmak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet düğününde oynamak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun sünnet düğününü görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir