AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet düğününe gittiğini görmek

Kahve falında sünnet düğününe gittiğini görmek

Kahve falında sünnet düğününe gittiğini görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet düğününe gittiğini gördüyseniz:

  • Sizden istenecek şeyler ilk bakışta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Kahve falında sünnet düğünü yapmak onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, duygularının karşılık göreceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının sünnet düğünü görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında sünnet düğünü hazırlığı yapmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine alamet eder.

Kahve falında sünnet düğününde oynamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun sünnet düğünü görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sünnet düğün görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında sünnet düğününde bulunmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir