AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet çocuğunu görmek

Kahve falında sünnet çocuğunu görmek

Kahve falında sünnet çocuğunu görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, işlerinin duracağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında sünnet çocuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin kim oldukları ya da tam olarak ne istediklerini konusunda şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında çocuğunu sünnetli görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunu sünnet etmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, kendi işine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sünnet olan çocuğu görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun sünnetini görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun sünnet olduğunu görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun sünnet düğününü görmek rızkının artacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğu sünnet etmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir