AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu sünnet etmek

Kahve falında çocuğu sünnet etmek

Kahve falında çocuğu sünnet etmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, adının fesada karışacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğu sünnet etmek gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Kahve falında kendi çocuğunun sünnet olduğunu görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu sünnet etmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşamının uzun olacağına tabir olunur.

Kahve falında sünnet olan çocuğu görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, içebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun sünnet edildiğini görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Kahve falında sünnet çocuğuna para takmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun sünnetini görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunu sünnet etmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir