AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu sünnetli görmek

Kahve falında çocuğunu sünnetli görmek

Kahve falında çocuğunu sünnetli görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnetli gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Kahve falında sünnet olan çocuğu görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun sünnet düğününü görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sünnet çocuğuna para takmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sünnet çocuğuna para vermek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet çocuğunu görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğun sünnet olduğunu görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun sünnet edildiğini görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir