AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun sünnetini görmek

Kahve falında çocuğun sünnetini görmek

Kahve falında çocuğun sünnetini görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işarettir.

Kahve falında çocuğun sünnetini gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle olan uyumunuzu korumanız, olumlu ortak girişimlerde bulunmanızı sağlar.

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnet etmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu sünnetli görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun sünnet olacağını görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun sünnetini görmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun sünnet düğününü görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, iftiraya uğrayacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğunu sünnet etmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir