AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet çocuğuna para vermek

Kahve falında sünnet çocuğuna para vermek

Kahve falında sünnet çocuğuna para vermek işlerin çok iyi bir hal alacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine delalet eder.

Kahve falında sünnet çocuğuna para vermek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek şeyler yapabilirsiniz.

Kahve falında sünnet çocuğuna para vermek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sünnet çocuğuna para takmak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu sünnet olurken görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun sünnet olacağını görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu sünnet etmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu sünnet ettirmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun sünnet olduğunu görmek zarar edeceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu sünnet ettirmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, konforunun artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir