AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu sünnet etmek

Kahve falında çocuğunu sünnet etmek

Kahve falında çocuğunu sünnet etmek geçecek güzel bir ömre, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sünnet etmek gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler kanalıyla yeni romantik veya ticari bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun sünnetini görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu sünnet etmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun sünnetini görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu sünnet ettirmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kişinin muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında kendi çocuğunun sünnetini görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet çocuğuna para takmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunu sünnet etmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu sünnet olduğunu görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, gerçek mutluluğu tadacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir