AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun sünnet olacağını görmek

Kahve falında çocuğunun sünnet olacağını görmek

Kahve falında çocuğunun sünnet olacağını görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sünnet olacağını gördüyseniz:

  • Sizi anlamayan kişilere kendinizi ifade için alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında at üstünde sünnet çocuğu görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, fakirlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnet olduğunu görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kazancı arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında kendi çocuğunun sünnet olduğunu görmek huzurunun bozulacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işarettir.

Kahve falında sünnet olan çocuğu görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnet ettirmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine inanılır.

Kahve falında sünnet çocuğuna para vermek ün ve itibar sahibi olacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sünnet çocuğu görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun sünnet olduğunu görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, girilen yolda zarar edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir