AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümükle oynamak

Kahve falında sümükle oynamak

Kahve falında sümükle oynamak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, umutlarını kaybedeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, o işten ekmek yiyeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sümükle oynamak gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp, neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz.

Kahve falında sümükle oynamak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sümüklü böcek görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sümüğünü yemek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun burnunda sümük görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına alamet eder.

Kahve falında sümükleri akmak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun sümüğü görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan sümük çıkardığını görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sümüğünü çıkarmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir