AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümük yediğini görmek

Kahve falında sümük yediğini görmek

Kahve falında sümük yediğini görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, istediği arabaya bineceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, büyüleyeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sümük yediğini gördüyseniz:

  • Bazı jestler veya yardımlar sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sümük yediğini görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun sümüğünü temizlemek elindekileri kaybedeceğine, canlanacağına alamet eder.

Kahve falında birini sümüklü görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında sümüklerini temizlemek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, duygularının ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sümüğünü yemek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında burnunda kurumuş sümük görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini sümük görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında salya sümük ağlamak kısa süre içinde engelleneceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir