AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sümüklü görmek

Kahve falında birini sümüklü görmek

Kahve falında birini sümüklü görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına işaret eder.

Kahve falında birini sümüklü gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Kahve falında yeşil sümük çıkarmak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sümüklü böcek görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman sümük görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, planlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sümüğünü silmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, aradığı çareleri bulacağına işarettir.

Kahve falında sümüğün aktığını görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sümüklü peçete görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir