AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde sümük görmek

Kahve falında üzerinde sümük görmek

Kahve falında üzerinde sümük görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında üzerinde sümük gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konularda zor tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sümük görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sümüklü böcek görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sümüğünü çıkarmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sümüğünün aktığını görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında sümüğün aktığını görmek başarısının artacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sümükle oynamak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, ev taşımaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir