AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan emici sülük görmek

Kahve falında kan emici sülük görmek

Kahve falında kan emici sülük görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kafasını rahatlatacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kan emici sülük gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Kahve falında kan emici sülük görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, helal lokma yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında kan emen sülük görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan sülüğü görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağa sülük yapıştığını görmek yanlış işler yapacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda sülük görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah sülük görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında sülük yapıştığını görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işarettir.

Kahve falında ölü sülük görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir