AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu yumurta görmek

Kahve falında sulu yumurta görmek

Kahve falında sulu yumurta görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sulu yumurta gördüyseniz:

  • İş birliği veya ekip çalışması gerektiren konuların ana hatlarını öğrenmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında sulu yumurta görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına inanılır.

Kahve falında sulu portakal görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında sulu yara görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sulu limon görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu et görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında sulu çamur görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu çamurda yürümek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında sulu portakal yemek kazancın daha da artacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir