AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu yara görmek

Kahve falında sulu yara görmek

Kahve falında sulu yara görmek rızkın çoğalacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu yara gördüyseniz:

  • Sizi gerçek anlamda destekleyen gizli bir hayranınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında sulu yara görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında sulu kuyu görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, niyetlendiği işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu etli yemek yemek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sulu köfte görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sulu şeftali yemek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sulu çamura düşmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sulu boya yapmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında sulu yer görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir