AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu çamur görmek

Kahve falında sulu çamur görmek

Kahve falında sulu çamur görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında sulu çamur gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında sulu çamurdan kurtulmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, işlerinin başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında sulu çamura düşmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına işarettir.

Kahve falında sulu çamurda yürümek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında sulu çamura batmak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalettir.

Kahve falında sulu çamurda yürüdüğünü görmek hayata küsecek duruma geleceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulu çamur görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sulu yara görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sulu yolda yürümek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir