AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu çamurda yürümek

Kahve falında sulu çamurda yürümek

Kahve falında sulu çamurda yürümek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sulu çamurda yürümek gördüyseniz:

  • Size kaba davranan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında sulu çamurda yürümek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında sulu çamurda yürüdüğünü görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet eder.

Kahve falında sulu çamura batmak özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sulu çamurdan kurtulmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu çamur görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sulu çamura düşmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine işarettir.

Kahve falında sulu yerde yürümek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu yolda yürümek fal sahibinin muradına ereceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir