AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu portakal görmek

Kahve falında sulu portakal görmek

Kahve falında sulu portakal görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu portakal gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler olması olasıdır.

Kahve falında sulu portakal görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında sulu portakal yemek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sulu yeşillik görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sulu bal görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulur.

Kahve falında sulu yara görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında sulu yeşil elma yemek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sulu süt görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında sulu pirinç görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, üzüntülerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir