AnaSayfa / Genel / Kahve falında sultan vahdettin görmek

Kahve falında sultan vahdettin görmek

Kahve falında sultan vahdettin görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine inanılır.

Kahve falında sultan vahdettin gördüyseniz:

  • Hayatınızda büyük adımlar atmak üzeresiniz.

Kahve falında sultan vahdettin görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vahdet görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kanuni sultan süleyman görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işaret eder.

Kahve falında sultan olmak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sultan mezarı görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sultan kıyafeti görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sultan kıyafeti giymek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eyüp sultanuda namaz kılmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, borçlarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir