AnaSayfa / Genel / Kahve falında valide sultanı görmek

Kahve falında valide sultanı görmek

Kahve falında valide sultanı görmek para biriktirebileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, şansının kötüye gideceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valide sultanı gördüyseniz:

  • Yeniliklere karşı açık bir tutum izleyebilirsiniz.

Kahve falında valide sultanı görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında valide sultan görmek başarılı olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında validen para almak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında aişe validemizi görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hatice validemizi görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında eyüp sultan türbesini görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında emir sultan hazretlerini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sultan olmak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir