AnaSayfa / Genel / Kahve falında valide sultan görmek

Kahve falında valide sultan görmek

Kahve falında valide sultan görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, yollarının açılacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına inanılır.

Kahve falında valide sultan gördüyseniz:

  • Paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız.

Kahve falında valide sultan görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında valide sultanı görmek kazancının da eksilmeyeceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında validen para almak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında hatice validemizi görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında aişe validemizi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pir sultan abdal görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sultan görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, yeni şeyler deneneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haseki sultan görmek makamının sarsılmayacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir