AnaSayfa / Genel / Kahve falında haseki sultan görmek

Kahve falında haseki sultan görmek

Kahve falında haseki sultan görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, dolayısıyla geleceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine rivayet eder.

Kahve falında haseki sultan gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir.

Kahve falında haseki sultan görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hatice sultanı görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sultan mezarı görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eyüp sultanuın türbesini görmek işlerinin yoluna gireceğine, kazancın gittikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında mihrimah sultanı görmek kazancının azalacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın sultan görmek evliyseniz eşle iyi geçime, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında osmanlı sultanı görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında pir sultan abdalı görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir