AnaSayfa / Genel / Kahve falında eyüp sultana gitmek

Kahve falında eyüp sultana gitmek

Kahve falında eyüp sultana gitmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eyüp sultana gitmek gördüyseniz:

  • Tutarsız kişilerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında eyüp sultana gitmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında eyüp sultan hazretlerini görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında eyüp sultanuın türbesini görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında eyüp sultan türbesini görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eyüp sultanuın mezarını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, herkesin rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında eyüp sultan camisini görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Kahve falında eyüp sultanı görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında eyüp sultanuda namaz kılmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir