AnaSayfa / Genel / Kahve falında sultan kıyafeti görmek

Kahve falında sultan kıyafeti görmek

Kahve falında sultan kıyafeti görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, ticaretin önünün açılacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sultan kıyafeti gördüyseniz:

  • O konuda inadı bırakın.

Kahve falında sultan kıyafeti görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sultan kıyafeti giymek gelirinin de artmayacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sultan süleymanı görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, sıkıntıların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sultanı görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında devlet sultanı görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında pir sultan abdalı görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kısmetlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fatih sultan mehmet köprüsünü görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet eder.

Kahve falında eyüp sultan hazretlerini görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir