AnaSayfa / Genel / Kahve falında sultan elbisesi giymek

Kahve falında sultan elbisesi giymek

Kahve falında sultan elbisesi giymek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, hanesine güneş doğacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında sultan elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında sultan elbisesi giymek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına delalet eder.

Kahve falında sultan kıyafeti giymek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında fatih sultan mehmet olmak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pir sultan abdalı görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında sultan kıyafeti görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eyüp sultanuın türbesini görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında fatih sultan mehmetin resmini görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, zamanının boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında eyüp sultan türbesini görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir