AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva ısırmak

Kahve falında ayva ısırmak

Kahve falında ayva ısırmak büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, sevdiklerini de koruyacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet eder.

Kahve falında ayva ısırmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha akılcı davranmaya özen gösterin.

Kahve falında ayva ısırmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işarettir.

Kahve falında elma ayva toplamak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında ayva armut görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye ayva vermek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayva toplamak ve yemek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva ağacından ayva yemek hile ile mal elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta ayva görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında daldan ayva koparmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir