AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan ayva toplamak

Kahve falında ağaçtan ayva toplamak

Kahve falında ağaçtan ayva toplamak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan ayva toplamak gördüyseniz:

  • Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayva ağacından ayva toplamak geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan ayva toplamak geçimin daha kolay hale geleceğine, bilincin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacında ayva görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına delalettir.

Kahve falında çiçek açmış ayva ağacı görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında ayva ağacından ayva yemek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük ayva ağacı görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayva ağacı görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında ayva ağacına çıkmak dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir