AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulak yer görmek

Kahve falında sulak yer görmek

Kahve falında sulak yer görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, her daim Allah yolunda olacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulak yer gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işler veya projeler kazançlarınızı arttırmanızı ya da yeni iş birlikleri kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sulak yer görmek emeklerinin boşa gideceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sulak yerler görmek önemli kişi haline geleceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sulak arazi görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulak alan görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sulak tarla görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulak çayır görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek yerken görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün mahrem yerini görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, güzel ameller işleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir