AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzen kaplumbağa görmek

Kahve falında denizde yüzen kaplumbağa görmek

Kahve falında denizde yüzen kaplumbağa görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde yüzen kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bazı işleri yarıda bırakmanız durumunda şikayet ya da eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında denizde yüzen kaplumbağa görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, modern insanlarla tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzen kaplumbağa görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen kaplumbağa görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında denizde kaplumbağa görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz ve kaplumbağa görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında iri deniz kaplumbağası görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizden kaplumbağa çıktığını görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kaplumbağa görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir