AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yeşil yılan görmek

Kahve falında suda yeşil yılan görmek

Kahve falında suda yeşil yılan görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda yeşil yılan gördüyseniz:

  • O nedenle çok fazla sorgulamamanızda fayda var.

Kahve falında suda yeşil yılan görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında suda yılan görmek her zaman neşeli olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı suda boğmak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suda yılan görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda çok yılan görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında suda kara yılan görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı suda öldürmek kötü günlerinin biteceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında suda beyaz yılan görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir