AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva kesmek

Kahve falında ayva kesmek

Kahve falında ayva kesmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, deşarj olacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalettir.

Kahve falında ayva kesmek gördüyseniz:

  • Ani teklifler, olanaklar veya davetler karşısından ne cevap vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Kahve falında ayva ağacı kesmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye işaret etmektedir.

Kahve falında ayva kesmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ayva toplamak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, elinize para geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ayva görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinden ayva almak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında ayva ağacına çıkmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında dalda ayva görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük ayva ağacı görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir