AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda taş görmek

Kahve falında suda taş görmek

Kahve falında suda taş görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, dinde tartışmaya, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında suda taş gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size zor anlar yaşatabilirler.

Kahve falında suda taş görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında suda taş sektirmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı suda yüzmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine delalet eder.

Kahve falında boklu suda yüzmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı suda yüzmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda kalmak işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında suda ayak yıkamak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında suda insan görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir