AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı suda yüzmek

Kahve falında sarı suda yüzmek

Kahve falında sarı suda yüzmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, işlerin günden güne açılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, küslükleri gidereceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı suda yüzmek gördüyseniz:

  • Sonradan acı çekmemek istiyorsanız, kendinizi ona kaptırmamakta yarar var.

Kahve falında sarı suda yüzmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz suda yüzdüğünü görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balıklı suda yüzmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına inanılır.

Kahve falında azgın suda yüzmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu suda yüzmek endişelerinin son bulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık suda yüzmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında ılık suda yüzmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında bir suda yüzmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir