AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda kalmak

Kahve falında suda kalmak

Kahve falında suda kalmak çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında suda kalmak gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında suda kalmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda kalmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda mahsur kalmak talihin yüzlerine güleceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında suda nefessiz kalmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık suda ölmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında akan suda balık tutmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, çok güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında suda nefes aldığını görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda ölen birini görmek maddi sorumluluklarının artacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir