AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda insan görmek

Kahve falında suda insan görmek

Kahve falında suda insan görmek günahların af olacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kazancının hiç azalmayacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında suda insan gördüyseniz:

  • Sizi kimse yolunuzdan alıkoyamayacak.

Kahve falında suda insan boğmak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Kahve falında suda boğulmuş insanlar görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında suda boğulan insanlar görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında suda boğulan insan görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında suda insan görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında suda yüzen insanlar görmek bereketin ve verimin geleceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında insanı suda boğmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda insan görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir