AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı suda yüzmek

Kahve falında taşlı suda yüzmek

Kahve falında taşlı suda yüzmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Kahve falında taşlı suda yüzmek gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında taşlı suda yüzmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında kirli suda yüzmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boklu suda yüzmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında suda balıklarla yüzmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine işarettir.

Kahve falında evde suda yüzmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynak suda yüzmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı suda yüzdüğünü görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek yepyeni biri haline geleceğine, işini büyüteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir