AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suda yılan görmek

Kahve falında temiz suda yılan görmek

Kahve falında temiz suda yılan görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında temiz suda yılan gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.

Kahve falında temiz suda yılan görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz bir suda yüzmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suda kaplumbağa görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suda banyo yapmak mesleğinde çok başarılı olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına alamet eder.

Kahve falında temiz ve berrak suda yüzmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suda boğulmak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir