AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda keçi görmek

Kahve falında suda keçi görmek

Kahve falında suda keçi görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda keçi gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında suda keçi görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında keçi gütmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü keçi görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında keçiye binmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi kovalamak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında keçi yavruları görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kıl keçisi görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında keçi postu görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir