AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi kovalamak

Kahve falında keçi kovalamak

Kahve falında keçi kovalamak işbirliği içinde olacağına, birlikte kâh ağlayacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, daha büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında keçi kovalamak gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Kahve falında keçi kovaladığını görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında keçi kovalamak fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında keçi teke görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine rivayet eder.

Kahve falında keçinin boynuzunu görmek endişeli durumların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında keçi bacağı görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında keçi sütü görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz renkli keçi görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, elindekileri de yitireceğine inanılır.

Kahve falında keçi yavrusu almak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir