AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçiye binmek

Kahve falında keçiye binmek

Kahve falında keçiye binmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kazancının günden güne artacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keçiye binmek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler söz konusu olabilir veya eksik parçalar toparlanıyor.

Kahve falında keçiye binmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında keçi inek görmek fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hızlanacağına inanılır.

Kahve falında keçi yoğurdu görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağ keçi görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine işarettir.

Kahve falında keçi kelle görmek dik durmaya çalışacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine delalet eder.

Kahve falında hamile keçi görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalet eder.

Kahve falında koşan keçi görmek yeni mekânlara gireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Kahve falında boynuzlu keçi sürüsü görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir