AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi yavruları görmek

Kahve falında keçi yavruları görmek

Kahve falında keçi yavruları görmek yeni şeyler deneneceğine, güzel günler yaşanacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında keçi yavruları gördüyseniz:

  • Geçmişi gözden geçirdiğinizde boşa harcanmış seçimlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında keçi yavrusu görmek hayırlı bir döneme girileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Kahve falında keçi yavrusunu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi yavrusu beslemek eşinden yana huzurlu olacağına, konforundan da ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş keçi yavrusu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yavru keçi görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında keçi ve yavrusu görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında keçi yavrusu almak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında keçi ve yavrusunu görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir